Tuesday, September 18, 2012

mempelam muda





ubat aku time ngantuk & pening kepala

mujarab ye



actually asam tak sinonim sangat dengan lelaki, sbb tu time aku beli makan kat office ramai yang berasa aneh

'' berapa bulan shid?'' katanya

haha '' gua ngntuk rr, sbb tu beli wei '' itu je jawapan aku

tapi selamba mereka mintak satu, ceh!



makan dalam kete best

time tengah mengumpat pun best

dan melantak time jalan-jalan kat shopping complex pun bleh tahan



mempelam muda dengan gula pedas masam tu kira asam lah kan?




14 comment(s):

tengku_fir21 said...

asam apakah itu?

the malay male said...

Not my taste..huhuhu sy suka chocolate

Syazwan Che Deraman said...

aku berehi bena colek buah gini.

banyak jual tepi jalan hok pesen gini.

bukankosong said...

@tengku_fir21 alah, buah mangga yg muda sikit...sedap sedap

bukankosong said...

@the malay male waa...org bandar, kekwat :p

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman mestila sedap...duk sini , satu plastik kecik dah Rm 2..demn!

kaizenDaGreat said...

macam orang mengidam ghupe kamo makan pelam muda... ;D

enchikseseorang said...

dulu time spm, dua tahun tak makan benda masam,
sungguh teori bagi mengelakkan hilang ingatan..tapi result tak jugak gempak.ahaks..

sedapt!

Anasyg said...

SERONOK ! tp nak makan time shopping tu ta berapa nak dijadikan praktis la sbb nnt leceh nak makan nak berjalan

aimi adilah said...

pehh terliur aku tgk gmbr ni.....

bukankosong said...

@kaizenDaGreat xdela ngidam...just masam masam manis dia tu sedap wooo

bukankosong said...

@Anasyg boleh je, pandai2 la, aku selalu buat

bukankosong said...

@enchikseseorang oh ya ka? tak tau pun..hehe

bukankosong said...

@aimi adilah meh join sekaki merasa meh, haha