Wednesday, September 12, 2012

tadi bukak TV





tadi bukak TV, tak endah sangat pun kat TV tu

cuma terpandang jab bila pemberita sebut pasal 11 sept



time bangunan 11 tu hancur kena langgar dek kapal terbang

tragis buat para american dan family yang mengalami



aku tersinis pandang, memang rr sedih nengok semua yg pernah berlaku itu

tapi mereka tak terpikir plak apa yg pemimpin mereka pernah buat kat negara Islam

lagi ' worst ! ' , over sangat mereka nak campur tangan dalam perbalahan kat negara org lain



so Malaysia yang aman nih, meh kita pelihara

hint hint kecil keganasan aku dah dengar dah 

' bersih ' ke tak bersih ke, mintak mintak diselesaikan dengan cara baik untuk mana-mana yang ada kuasa tu

stesen stesen elektronik & cetak plak jangan duk berat sebelah

kami nih dah mula meluat, iklan-iklan ada certain dah memang merapu

tunjuk hal keamanan tapi diselit sesuatu yang ada makna sangat



* latest aku dengar guna telefon plak, call call segala tanya pasal pilihan undi

tak ke benggong tuh?!



8 comment(s):

the malay male said...

Media elektronik penuh dan propaganda barat, Byk perkara sebenar yg tidak disiarkan.

CintaZulaikha said...

politik..yarkss~~

[k]o{q}i[n] said...

rsenye malaysia lum cukup aman...

Syazwan Che Deraman said...

Janganlah berlaku lagi peristwa seumpama 13 Mei di Malaysia.

pemimpin ni gila kuasa dan harta semata mata..ramai yang macam tuh.
ramai yang hanya bertopeng.

aku hanya respek pemimpin yang zaman keciknya susah susah.tapi sekarang ni sibuk bela nasib rakyat.
agak2nya siapa ye?.

bukankosong said...

@the malay male tgk media kita pun dah cukup

bukankosong said...

@CintaZulaikha busuk !

bukankosong said...

@[k]o{q}i[n] skrg nih masih lagi Alhamdulillah

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman bole agak kot?