Wednesday, September 12, 2012

anti






mind set aku kalau MLM

'tak mau tak mau!'

'mesti gagal punyer'

'leceh!'



well, manade menda senang dlm dunia nih

even kalau join MLM pun, kalau takde usaha nak approach orang pun

takdenye boleh dapat gangsa,perak & emas



ramai dah contoh yg tak berjaya ( kawan kawan aku ) dan juga ramai dah contoh yg pernah berjaya ( bukan kawan kawan aku )

sbb tu kalau bunyi multi level marketing tuh

'tak mo join!'


skrg ini saya agak anti




11 comment(s):

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.

aku pernah kena approach dengan orang MLM ni.

siap tunjuk duit dalam bank lagi. tunjuk kereta yang dorang pakai.

kata dorang.
" student pon, tak de hal, boleh berjaya ".


mereka tunjuk plak kad pelajar.
aku lupa dah u mana, yang pastinya.
ddorang ada twin dengan Uni di USA lah.

konon kononya.
golongan profesiional pun berminat dengan benda ni.

Lagi satu, aku anti dengan orang jual produk kecantikan.

bila kita lalu depan dorang.
dorang tarik tangan kita.
pastu lumur gel kat kulit.
pastu suruh bandingkan.
pastu paksa beli.

tapi kadang tu kesian jugak sebab itulah punca pendapatan dorang,

the malay male said...

Saya pun anti

Cikgu Ma said...

anti...tp x penah pun join atau diserbu...

crescent said...

saya juga anti...hampir terpedaya dulu...haha...

whitecappuccino said...

awal2 lagi say "no"

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman btw beb, ko tak tengok ke promoter tuh, promote ubat keputihan badan, tp dia plak gelap

sentap customer!

bukankosong said...

@the malay male sewonokla honeymoon

bukankosong said...

@Cikgu Ma mintak jauh ye

bukankosong said...

@crescent sek baik hmpir je

bukankosong said...

@whitecappuccino say no to MLM!

Fel said...

Tak percaya langsung dengan MLM.