Tuesday, September 11, 2012

BI & boyband




percaya tak dulu saya belajar bahasa omputeh ( English ) dengan menghafal lirik lagu boyband

westlife,BSB,N'sync, A1 , A*Teens ,Plus One,O-Town & Blue antara list band yg berjasa pada saya



jambu tak i ?







13 comment(s):

the malay male said...

Ok gak tu, sambil lyn minat dengar lagu boyband, sambil belajar bahasa inggeris

Nizam.Ariff said...

jambu tuuu. aku setuju cara tu cuma aku layan lagu keras-keras sikit.. tu sbb BI aku cam hampeh..

Bella Bell said...

sopannya kau. saya gituwww. hiks

Anasyg said...

hehe -jambu sanad sanad

NIZAM said...

wah! rindu zaman2 lagu2 cam gini (-__-)

bukankosong said...

@the malay male tu rr, bolela pandai atau tau, dari tak reti lsg rite?

bukankosong said...

@Nizam.Ariff kih kih, xdela otai sgt pun

bukankosong said...

@Bella Bell haha

bukankosong said...

@Anasyg kah kah kah

bukankosong said...

@NIZAM rindula gak aku pun

Syazwan Che Deraman said...

dulu aku duka dengar backstreetboys.
hehe

crescent said...

haha...samalah kita...kat sekolah pun cikgu ajar pakai lirik lagu...

missina said...

betui2,,sypun suka gk boyband tu,,hafal lirik pastu sibuk cr kamus,,hehee