Tuesday, September 11, 2012

verification code ruangan komen kat blog merimaskan



kadang aku marah dengan verification code kat ruangan komen blog tuh

ada yg susah yg amat

xcited nih nak komen, alih alih salah, then bila try again, salah lagi

terus give up



saya mau berkomunikasi then terus berkunjung ke blog anda

tp banyak kali lah kecewa akibat hukum hakam verification code ini



anda paham kan maksud saya?

saya suka berjalan dari blog ke blog untuk berkenalan dan berbaik sangka 

alih-alih makan dalam

gitulahhhh



tapi takpe, blog anda hak anda


23 comment(s):

Lelaki Ini said...

hahaha
sgt amat terlalu sakit hati!

Cik Rongoks said...

ika pon xsuka benda tu . kdang2 kemain kecik tulisan dia . susah nk tgk .

SaddLone said...

aku suka mende alah tu, suka sangat sampai rasa nak gila, alih2 naik kod2 tu..tp ko sure ke ko bukn robot?

i'm shin... i'm inesen said...

hurm.. time mood shin ok rasa mcm xde masalahpon benda tu.. besh gak mencuba ketajaman mata.. tapi kalo time mood serabut.. bebulu gak la ngee.. moral of the story.. kekadang blogger tu x tau adjust setting kot.. cer bagitau dia camne nak ilangkan benda alah tu

ஜ miss klanika ஜ said...

bengang jugak tapi apakan daya , hak mereka

D i n said...

hahaha betul tu kadang2 tu susah sgt kode tu = _=

crescent said...

hahah...x suke jugak...tapi maybe blog owner tu x nak spam komen kot kat blog dia...huhu...

Fel said...

Aku geram juga kadang-kadang. Grr!

Anasyg said...

selalu tekan cancel je - takde mood da nak komen, then gi kat shoutbox dia, maki hamun dia - WOI ! DISABLE KO PUNYA WORD VERIFICATION NI WOI ! hehe,

the malay male said...

Betul betul betul... Leceh !

W. Hidney said...

pernah i kata benci verification code tu dan pledge tak letak kat blog i. tapi lepas tu berduyun2 spam dtg. entah apa2 yang dihantar kat komen. kalau komen pasal promosi kasut murah tak per le. ni hantar link ke web yg tak senonoh.

jenuh nak tengok walaupun kata org its actually akan membanyakkan jumlah komen kat blog. i rasa baik ada komen yg sedikit yang kita boleh betul2 appreciate sebab dari kengkawan dari komen berjela dari spam yang entah apa2.

tol tak? hehehe

cuma pendapat. wallahualam...

bukankosong said...

@Lelaki Ini yayyy...give me 5!

bukankosong said...

@Cik Rongoks bukan kecik je,blur & confius

bukankosong said...

@SaddLone sure bukannn...ceh!

bukankosong said...

@i'm shin... i'm inesen try la xplore kannn...pah nih meh sy ajar wat tutorial plak

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ blog mereka kan,nak wat cam ana

bukankosong said...

@D i n bukan kdg2...selalu je

bukankosong said...

@Fel
hoho, fel terus jadi gadis garang

bukankosong said...

@crescent tulah niat asal, tp nilah harga yg kenal byr

bukankosong said...

@Anasyg berani yeee

bukankosong said...

@the malay male upin ipin plak

bukankosong said...

@W. Hidney betul2 tu, tp byk dugaan utk kengkawan

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.
kalo yang senang tak apa lagi.
kalo yang susah.hmm..

pasal apa dorang letak benda tu sebenarnya?

nak elakkan SPAM?